29 травня 2023 р.

"Ресурсна скриня" від Світлани Ройз та Смарт освіти для дорослих та дітей


РЕСУРСНА СКРИНЯ 

 Команда ГО «Смарт освіта» разом із психологом Світланою Ройз на сайті НУШ створили сторінку «Ресурс педагога» для ресурсної допомоги батькам, педагогам, психологам. На сторінці розміщені «Ресурсна скриня» та Методичний посібник з практичними порадами психолога.

Це допоміжне джерело практики для всіх дорослих, які мають дітей допідліткового віку або працюють із ними.

Ресурсна скриня це добірка вправ та інструментів для формування в дітей навичок емоційної стійкості, співпереживання і стресостійкості.

Тут є багато практик, які допоможуть дитині навчитися розрізняти емоції, називати їх, оволодіти різними стратегіями, як дати їм безпечну форму. Також у скрині є те, що можна використовувати як наочний посібник у групі та класі для створення атмосфери близькості й безпеки; інструменти для запобігання булінгу в школі, які можуть допомогти дітям боротися зі злістю та відчувати увагу до себе.

Джерело: https://nus.org.ua/news/resursna-skrynya-vid-svitlany-rojz-ta-smart-osvity-dyvitsya-materialy-dlya-posylennya-stresostijkosti-ditej/?fbclid=IwAR1rfL7J7ZyITiKxGj3Z2tolPHdw_gHgunyoN35XM5_6e-uDijAGlYksprM

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

  БРОШУРА «МЕНТАЛЬНЕ ЗДОРОВ’Я ДІТЕЙ ПІД ЧАС ВІЙНИ: ПОРАДИ БАТЬКАМ ТА ОПІКУНАМ» Брошуру підготував ЮНІСЕФ в межах впровадження Всеукраїнськ...