9 квітня 2021 р.

ІНФОРМАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ДОВІДНИК ДЛЯ БАТЬКІВ ДІТЕЙ, ЯКІ ПРАКТИКУЮТЬ РИЗИКОВАНУ ПОВЕДІНКУ

 

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ДОВІДНИК І МЕТОДИЧНИЙ ПОРАДНИК ДЛЯ БАТЬКІВ ДІТЕЙ, ЯКІ ПРАКТИКУЮТЬ РИЗИКОВАНУ ПОВЕДІНКУ

Довідник підготовлений у рамках реалізації заходів міського спеціалізованого формування «Служба соціально-профілактичної роботи».

Профілактичні сучасні стратегії роботи з підлітками спрямовані на формування усвідомленого позитивного ставлення до ЗСЖ, максимальне використання батьківського потенціалу у вихованні дітей, прищепленні їм сімейних цінностей, поваги до власного здоров’я, на запобігання та мінімізацію наслідків негативних явищ у дитячому, молодіжному середовищах.

Батьківська любов і увага до проблем неповнолітніх і є тією універсальною вакциною сучасних знань, що може сприяти уникненню небажаних захворювань.

Використання здобутків філософії та технології інтерактивного навчання, об’єктивного, гендерного інформування представників молодших поколінь про хвороби та явища, що є соціально небезпечними, допомагає ефективно впроваджувати профілактичну роботу з

 вже не вдаються до приховування інформації та залякування як дієвих методів впливу на підлітків, натоміть успішно з-поміж сімей із дітьми, які перебувають або можуть перебувати в СЖО внаслідок ризикованої поведінки неповнолітніх, наявності у дітей чи дорослих членів родин соціально небезпечних захворювань.

Довідник підготували спеціалісти КМЦСССДМ спільно з провідними фахівцями державних установ і неурядових організацій, які мають практичний досвід в організації та провадженні даної профілактичної роботи. Авторський колектив: Крисов Л.П., Мельник А.М., Цісар І.В., Стойка О.О., Придатко О.Р.

 Завантажити довідник можна тут

 Джерело: http://knowledge.org.ua/uk/nformacijnij-dovidnik-i-metodichnij-poradnik-dlja-batkiv-ditej-jaki-praktikujut-rizikovanu-povedinku/

 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

  В Україні запрацював сервіс «Take It Down», який допомагає зупинити поширення в інтернеті оголених і напівоголених фотографій та відео ос...