15 вересня 2021 р.

Методичний тренінг для вчителів для проведення уроків «Здоров’я без сорому» (вересень-жовтень)


 ЮНІСЕФ спільно з ГО «Дівчата» започаткував проєкт «Здоров’я без сорому», спрямований на підвищення обізнанності із протидії поширення COVID-19 та менструальної гігієни.

Мета проєкту – надання достовірної інформації у легкій інтерактивній формі через інформаційні сесії в освітніх закладах.

З метою забезпечення ширшого доступу підлітків до цього проєкту, ЮНІСЕФ та ГО «Дівчата» запрошують учителів на методичний тренінг з висвітлення теми протидії поширення COVID-19 та підвищення обізнанності із менструальної гігієни через проведення тематичних уроків «Здоров’я без сорому».

Після проходження тренінгу (безкоштовно) учителі будуть кваліфіковані для проведення уроків «Здоров’я без сорому» у освітніх закладах самостійно та отримають дипломи від ЮНІСЕФ. Тренінг відбуватиметься онлайн за участі експертів ЮНІСЕФ та ГО «Дівчата», що мають досвід у проведенні відповідних уроків в освітніх закладах країни.

Для подачі заявки на участь, потрібно заповнити Google-форму за посиланням: https://bit.ly/3zkGy6F

У разі, якщо форма з якихось причин не відображається коректно, запит на реєстрацію можна подати на електронну пошта ГО «Дівчата» godivchata@gmail.com.

Розклад методичних тренінгів для вчителів (оберіть одну, найзручнішу для вас дату):

·                     30 вересня 11.00-14.00 (реєстрація відкрита до 27 вересня включно)

·                     5 жовтня 15.00-18.00 (реєстрація відкрита до 1 жовтня включно)

·                     18 жовтня 15.00-18.00 (реєстрація відкрита до 14 жовтня включно)

·                     28 жовтня 11.00-14.00 (реєстрація відкрита до 25 жовтня включно)

Кожен участник може пройти тренінг лише один раз.

 

Джерело: http://knowledge.org.ua/uk/junisef-ta-go-divchata-zaproshujut-uchiteliv-na-metodichnij-trening-dlja-provedennja-urokiv-zdorov-ja-bez-soromu-veresen-zhovten/

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

  В Україні запрацював сервіс «Take It Down», який допомагає зупинити поширення в інтернеті оголених і напівоголених фотографій та відео ос...