19 листопада 2020 р.

МОН та ЮНІСЕФ започаткували кампанію НУМО для батьків дошкільнят

 

Міністерство освіти і науки спільно з ЮНІСЕФ Україна запускають кампанію НУМО про важливість дошкільного розвитку.

Кампанія допоможе батькам краще зрозуміти важливість якісного навчання дитини, побудувати ефективну комунікацію з дитсадками, допомогти розвивати навички в дітей - м’яких навичок (soft skills) та технічні навички (hard skills). Спеціальні інструменти платформи допоможуть гармонізувати розвиток дошкільнят і підготувати їх до школи.

Платформа виконує роль помічника для батьків дітей 3-6 років та розв’язує завдання пошуку конкретної методики до конкретної ситуації розвитку дитини дошкільного віку. Numo_bot розсилатиме чіткі й зрозумілі вправи про те, як розвинути ту чи іншу навичку в дошкільняти. 

Контент-платформа надаватиме конкретні методики, вправи для розвитку певних навичок, інформацію про гармонійне спілкування з дитиною та матеріали для розвитку навичок дотримання санітарних правил і дистанції.

На платформі батьки знайдуть корисні поради від фахівців педагогів і психологів (Світлана Ройз, Всеукраїнський фонд «Крок за кроком»).

У межах кампанії також створено серію відеороликів та постерів, ключовою метою яких є підвищення обізнаності батьків/опікунів про навички, якими має володіти дитина дошкільного віку, які є вкрай важливими для її гармонійного розвитку, а також донесення їх важливого значення у щасті дитини.

Джерело: https://osvitanova.com.ua/posts/4506-mon-ta-yunisef-zapochatkuvaly-kampaniiu-numo-dlia-batkiv-doshkilniat




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

  БРОШУРА «МЕНТАЛЬНЕ ЗДОРОВ’Я ДІТЕЙ ПІД ЧАС ВІЙНИ: ПОРАДИ БАТЬКАМ ТА ОПІКУНАМ» Брошуру підготував ЮНІСЕФ в межах впровадження Всеукраїнськ...