9 березня 2021 р.

На допомогу інклюзії «ДОРОГА ЛЮБОВІ», ОЛЕГ РОМАНЧУК


  «ДОРОГА ЛЮБОВІ», ОЛЕГ РОМАНЧУК

«Коли стикаєшся з неповносправністю, яку сучасна медицина неспроможна повністю побороти, усвідомлюєш, що головне завдання — допомогти сім’ї та дитині навчитись з цим жити і більше того — попри наявні труднощі та обмеження, віднайти у житті те, що робить його справді щасливим і світлим...», - говорить Олег Романчук.

Автор написав книгу на основі свого власного досвіду спілкування з неповносправними людьми — дітьми та дорослими, їх сім’ями, друзями. У ній йдеться мова «про життя дитини з ООП та її сім’ї у намаганні прослідкувати, що ж є тим найголовнішим, найважливішим, що допомагає дитині, долаючи перешкоди, розвиватись, реалізовуватись, жити максимально повноцінним життям».

Ця рекомендована, насамперед, батькам дітей з ООП: «Ніщо не є так важливе у житті дитини, як її сім’я. Без любові та підтримки батьків дитина не зможе долати життєві перешкоди. Цього не може замінити жодна реабілітаційна методика, жодні найсучасніші ліки». А також усім, хто цікавиться вихованням, навчанням та реабілітацією дітей з ООП.

Ознайомитись з книгою та завантажити можна тут

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

  ПРИЧИНИ ВТОМИ ДІТЕЙ ТА ЇЇ ПРОФІЛАКТИКА Дорослі часто чекають, що дитина на протязі дня повинна бути енергійна, в піднесеному настрої. Ал...