2 червня 2021 р.

Виховання дитини без насильства: брошура для батьків дітей від 3 до 18 років


 

Найважливіше про виховання дитини без насильства: брошура для батьків про виховання дітей від 3 до 18 років (російською)

Прийнято вважати, що найбезпечніше місце для дитини – це його будинок, сім’я. Однак останнім часом все частіше зявляється інформація про випадки жорстокого поводження з дітьми батьків та інших членів сім’ї. Проблема насильства над дітьми стоїть досить гостро в усьому світі – і в той же час залишається в тіні, тому що мало хто готовий говорити про неї публічно і відкрито.

Ця брошура про насильство, його види, як його уникнути. Тут наведені приклади і способи вирішення тих чи інших ситуацій, які щодня виникають при спілкуванні з дітьми.

Виховання без насильства. Дитяча без насильства / Г. Л. Козлова, Л. Н. Мірейчік, М. В. Пряхина; ред. І. В. Величко. – Мінськ: ЮНІСЕФ. – 83 с.

Ознайомитись з публікацією. Або за посиланням http://knowledge.org.ua/wp-content/uploads/2021/04/v-semie-1.pdf

Джерело: http://knowledge.org.ua/uk/najvazhlivishe-pro-vihovannja-ditini-bez-nasilstva-broshura-dlja-batkiv-pro-vihovannja-ditej-vid-3-do-18-rokiv-rosijskoju/

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

  В Україні запрацював сервіс «Take It Down», який допомагає зупинити поширення в інтернеті оголених і напівоголених фотографій та відео ос...