3 січня 2022 р.

«Знаємо, що їмо» - нова платформа в освітніх закладах

 

В Україні з’явився портал про реформу системи харчування в закладах освіти «Знаїмо» – розшифровується як «Знаємо, що їмо».

Портал містить інформацію про збалансовану їжу і корисні звички, свідоме та здорове харчування і розрахований на управлінців та освітян, батьків та учнів.

Цей портал – це результат реалізації меморандуму, підписаного між UNICEF UkraineEmbassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні та Міністерство освіти і науки України. А також підтримки з боку Decentralization for Improved Democratic EducationУкраїно-швейцарський проєкт Діємо для здоров‘я.

Освітяни знайдуть тут усе про нові стандарти здорових і смачних шкільних обідів. Для батьків – окремий розділ про те, як навчати здорового харчування вдома. Учні дізнаються про правильний і водночас смачний перекус і зможуть перевірити свої знання за допомогою тестів та ігор.

Джерело: http://knowledge.org.ua/uk/znaimo-ce-koli-mi-znaiemo-shho-imo-v-ukraini-z-javivsja-portal-pro-reformu-sistemi-harchuvannja-v-zakladah-osviti/


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

  БРОШУРА «МЕНТАЛЬНЕ ЗДОРОВ’Я ДІТЕЙ ПІД ЧАС ВІЙНИ: ПОРАДИ БАТЬКАМ ТА ОПІКУНАМ» Брошуру підготував ЮНІСЕФ в межах впровадження Всеукраїнськ...