3 січня 2022 р.

«Контрацептик» – анонімний чат-бот для підлітків

 

Благодійний Фонд «Здоров’я жінки і планування сім’ї» в рамках інформаційної кампанії щодо контрацепції разом із партнерськими організаціями створили анонімний чат-бот Контрацептик, який у форматі діалогу розповідатиме підліткам та молоді про контрацепцію.

За результатами опитування 2019 року серед підлітків та молоді від 10 до 17 років, яке проводилось за підтримки ЮНІСЕФ, середній вік першого сексу у хлопців – 14,4 років та 15,1 рік у дівчат. Разом із цим Україна лідирує за кількістю ВІЛ-інфікованих серед європейських країн.

Чат-бот розроблений для того, щоб підлітки відповідали на запитання та запам’ятовували інформацію про види контрацепції та безпеку і впевненість, яку вона дає.

Мета цієї інформаційної кампанії про контрацепцію – надати правильну інформацію якомога більшій кількості підлітків. У дописах розкриватимуть основні питання, які можуть хвилювати молодих людей: від міфів про контрацепцію та опису психологічних бар’єрів до порад, що можуть допомогти зберегти здоров’я і мати безпечне статеве життя.

Більше інформації у соцмережах Фонду: Facebook, молодіжний Instagram, та на сайті.

Джерело: http://knowledge.org.ua/uk/kontraceptik-anonimnij-chat-bot-shho-navchaie-pidlitkiv-bezpechnim-stosunkam/


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

  БРОШУРА «МЕНТАЛЬНЕ ЗДОРОВ’Я ДІТЕЙ ПІД ЧАС ВІЙНИ: ПОРАДИ БАТЬКАМ ТА ОПІКУНАМ» Брошуру підготував ЮНІСЕФ в межах впровадження Всеукраїнськ...