5 травня 2020 р.

Буклет «ПРО БУЛІНГ ДЛЯ ДІТЕЙ»




Буклет «ПРО БУЛІНГ ДЛЯ ДІТЕЙ»


У легкій та зрозумілій формі, діти можуть ознайомитися із поняттям БУЛІНГУ, дізнатися, хто є учасниками процесу булінгу та якими є форми його прояву, яке покарання чекає людину за булінг. В буклеті окреслена різниця булінгу та конфлікту.
Буклет може бути корисним для дітей та батьків/осіб, які їх замінюють, що прагнуть поговорити зі своєю дитиною про булінг простою мовою, а також для фахівців, які працюють з дітьми.

Буклет доступний для вільного користування за посиланням: https://bit.ly/34VKooq

Автори:
Кіцул Ю., канд. юрид. наук; підполковник поліції, старший інспектор з особливих доручень управління ювенальної превенції Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України.
Журавель Т., канд. пед. наук; виконавча директорка ВГЦ «Волонтер».
Яковець В., координаторка проектів ВГЦ «Волонтер».

Розроблено в межах проекту, що реалізується Всеукраїнським громадським центром «Волонтер» за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Уряду Сполучених Штатів Америки. Думки, висловлені в публікації, є позицією авторів і не обов’язково відображають політики та погляди ЮНІСЕФ та/або Уряду США.

Джерело:

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

  В Україні запрацював сервіс «Take It Down», який допомагає зупинити поширення в інтернеті оголених і напівоголених фотографій та відео ос...