5 травня 2020 р.

Методичний посібник «ПРОТИДІЯ БУЛІНГУ В ЗАКЛАДІ ОСВІТИ: СИСТЕМНИЙ ПІДХІД»


Методичний посібник
«ПРОТИДІЯ БУЛІНГУ В ЗАКЛАДІ ОСВІТИ:
СИСТЕМНИЙ ПІДХІД»

Видання є продовженням системного підходу до розбудови безпечного освітнього середовища із залученням працівників та працівниць закладів освіти, а також дітей і молоді.
Він складається з трьох розділів:
Розділ 1: Розробки занять з протидії булінгу для учасників освітнього процесу закладів освіти.
Розділ 2: Створення системи протидії булінгу, що сприяє безпечному освітньому середовищу та участі дітей, враховуючи можливості шкільних служб порозуміння. З досвіду закладів освіти
Розділ 3: Законодавство України щодо протидії булінгу.

Матеріал буде корисним для педагогічних та соціальних працівників, батьків, здобувачів освіти, студентів вищих навчальних закладів педагогічного та соціального профілю, фахівців громадських організацій, широкого кола громадськості.

Видання підготовлене в рамках проєкту «Створення безнасильницького середовища» у 14 закладах освіти, які приймали участь у моделюванні Безпечної та дружньої до дитини школи (БДДШ) у Донецькій та Луганській областях. Цю публікацію було створено за фінансової підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Посібник доступний за посиланням:

Джерело:


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

  В Україні запрацював сервіс «Take It Down», який допомагає зупинити поширення в інтернеті оголених і напівоголених фотографій та відео ос...