13 серпня 2022 р.

ОНЛАЙН-ПЛАТФОРМА ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ «НЕ ДРІБНИЦІ»


 

ОНЛАЙН-ПЛАТФОРМА ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ «НЕ ДРІБНИЦІ»

 

В Україні запустили онлайн-платформу психологічної допомоги для підлітків «Не дрібниці»

Представництво Фонду ООН в галузі народонаселення в Україні (UNFPA Україна) за підтримки уряду Великої Британії перезапустили підлітковий проєкт «Не дрібниці», розширивши його тематики та платформи з огляду на виклики часу.

«Не дрібниці» – це проєкт про емоції, почуття та переживання, які охоплюють і пригнічують підлітків через переїзд в іншу країну, через сум за друзями, через постійні переживання за власне життя і життя рідних, які спричинила або загострила війна.

Раніше основним майданчиком проєкту був Instagram, який допомагав молоді розпізнавати психологічне насильство та будувати здорові стосунки.

Тепер для проєкту спеціально створили анонімний телеграм-бот і сайт.

Зокрема, чат-бот, в якому можна пройти попередній чек-ап емоційного стану та визначитись із проблемою, що хвилює. Бот також запропонує корисні тематичні матеріали, отримати фахові психологічні консультації. Розмова відбувається безпосередньо у чаті, безкоштовно, анонімно, а бот не зчитує телефонних номерів.

За допомогою чат-боту можна дізнатися вправи на заспокоєння, що допоможуть впорядкувати думки, а в Instagram регулярні прямі ефіри з психологами, які знайомі підліткам, і на теми, що хвилюють. Також на сайті розміщено спеціальні картки-гайди, які коротко та доступно розкривають важливі питання.

Сайт: https://www.notrivia.com.ua/

Телеграм бот: https://t.me/no_trivia_bot

Джерела: Viber група STOP ABUSE UKRAINE

https://rubryka.com/2022/08/12/tvoyi-hvylyuvannya-ne-dribnytsi-v-ukrayini-zapratsyuvala-platforma-psyhologichnoyi-pidtrymky-dlya-pidlitkiv/

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

  В Україні запрацював сервіс «Take It Down», який допомагає зупинити поширення в інтернеті оголених і напівоголених фотографій та відео ос...