4 квітня 2022 р.

РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ EDCAMP-АКАДЕМІЇ — БЕЗКОШТОВНО ТА ПІЗНАВАЛЬНО ДЛЯ УЧНІВСТВА, ВЧИТЕЛЬСТВА Й БАТЬКІВСТВА


 

РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ EDCAMP-АКАДЕМІЇ НА 4-10 КВІТНЯ — БЕЗКОШТОВНО ТА ПІЗНАВАЛЬНО ДЛЯ УЧНІВСТВА, ВЧИТЕЛЬСТВА Й БАТЬКІВСТВА

Графік онлайн-занять для чнівства 1-11 класів і дорослих можна знайти тут https://bit.ly/scheduleofsmalledcampacademy (оновиться щонеділі з 10.00 до 12.00)

Щодня проводимо зустрічі в телеграм-каналі https://t.me/adultsforchildren

ДЛЯ УЧНІВСТВА

«Українська для всіх» — закріпимо та поглибимо знання з української мови, розвинемо навички розв’язання тестових завдань з української мови, надолужимо навчальну програму з предмета.

«Українська мова для вступників» — експрес-курс, який допоможе цьогорічним вступникам і вступницям до закладів вищої освіти повторити основні теми за програмою ЗНО, спираючись на минулорічні тести. На кожному 30-хвилинному занятті ми будемо розв’язувати тестові завдання, пригадувати правила і теоретичні знання, систематизуємо весь багаж знань з української мови.

«ПізнавайКа» для учнів 1-4 класів — цікавезні мультипредметні заняття. Організуємо змістовне та розвиваюче середовище для дітей, сприятимемо їхньому різнобічному розвитку та зміщенню фокусу уваги з подій сьогодення на розвиваючо-пізнавальний контент для забезпечення захисту психічного здоров’я.

«Цікава математика» для 1-4 класів — заняття з арифметики та логіки, побудовані на практико-орієнтованих завданнях, пов’язані з програмним матеріалом, виконання яких дозволяє удосконалити математичні навички молодших школярів в ігровій формі.

«Надолужимо математику» — заняття з окремих тем математики, які будуть цікаві учнівству різних вікових груп, аби надолужити програмний матеріал та удосконалити математичні навички.

«Уроки громадянина» — розвивальні заняття для молодших та старших школярів з доброчесності, формування людських цінностей і громадянської позиції.

«Час коду» — для учнівства 1-4 та 5-9 класів з логіки, алгоритмізації та програмування.

«Хімія речей: дослідження доказів» — майже детективні захоплюючі історії для учнівства 5-9 класів, пов’язані з хімією навколо нас.

«Фізика і лірика» для учнів 5-9 класів — заняття, які дозволять закохатися з першого погляду у фізику не як науку, а як природу існування усього в світі. Будемо весело і з захопленням вивчати закони і навчимось бачити їх дію у повсякденному житті. Разом з цим ми доведемо, що навіть самий “залізобетонний фізик” в душі може розкрити творчий талант романтичного лірика. Долучайтеся до інтегрованих занять і відкривайте свої таланти з нами!

«Арт» — простір дитячої творчості та креативності, який є терапією для душі та розуму, організований фаховими арт-терапевтками та практичними психологинями.

«Science4us» для учнівства 3-5 класів — STEM-уроки для майбутніх науковців і науковиць, дослідників і дослідниць, винахідників і винахідниць, бо вони так потрібні нашій країні.

«Англійська мова» для 1-2, 3-4 та 5-6 класів — те, що знадобиться дітям і не завадить дорослим вже зовсім-зовсім скоро, бо подорожувати ми точно будемо багато!

Щоденні ранкова й обідня руханки.

 Для ВЧИТЕЛЬСТВА

«Ресурсність і підтримка». Це — Ваша психологічна підтримка в умовах воєнного стану. Вона покликана зберегти психічне здоров’я освітян та відновити ресурсність психіки, сформувати її адаптаційні механізми, та дозволити оволодіти техніками самопідтримки та підтримки учнівства. Ранковий блок має назву «Доброго ранку, з надією на світанку», вечірній — «Мирної ночі, до перемоги охочі».

«Інклюзія не ілюзія» (також може бути цікавим для батьківства) — професійна підтримка учительства й батьківства України щодо адаптації дітей з особливими освітніми потребами в умовах воєнного стану. Тут ми хочемо надати й розвинути Ваші знання щодо особливостей організації освітнього процесу та життєдіяльності дітей, надати практичні рекомендації щодо алгоритмів дій у критичних ситуаціях.

 ДЛЯ БАТЬКІВСТВА

Спеціальний телеграм-канал «Дорослі в ресурсі заради дітей» Він покликаний надати практичних порад та інструментів, які допоможуть не «загубити» дітей під час війни, налагодити комунікацію, відволіктися від тривожних подій та зблизити батьків і дітей.

Щоденно, зранку і вдень, працівники EDCAMP-АКАДЕМІЇ будуть публікувати цікаві ігри, які допоможуть провести час із дітьми, сприяючи розвитку їхньої креативності і творчості. Увечері - публікуватиме натхненну казку, яка стане приводом для роздумів і діалогу.

Приєднатися можна за покликанням https://t.me/adultsforchildren

ВІДЕОЗАПИСИ ВСІХ ЗАНЯТЬ МОЖНА БУДЕ ПЕРЕГЛЯНУТИ НА ЮТУБ-КАНАЛІ https://www.youtube.com/c/edcampukraine

 Усі ці можливості для особистісного зростання та професійного розвитку EDCAMP-АКАДЕМІЯ вирішила систематизувати в програму підвищення кваліфікації на платформі www.edway.in.ua з 4 квітня

Від суб’єкта підвищення кваліфікації EdCamp-академія:

«Психолого-педагогічна підтримка учнівства у воєнний час» — постійно-діючий вебінар для вчительства;

«Інклюзія не ілюзія» — цикл вебінарів для освітян і батьківства щодо психологічної, корекційної та ресурсної підтримки дітей з особливими потребами у воєнний час;

Від суб’єкта підвищення кваліфікації ГО «ЕдКемп Україна»:

«Формування навичок подолання стресових станів та запобігання психологічних травм у воєнні часи» – цикл відкритих вебінарів з Інститутом травми (США).

Умови отримання сертифікату підвищення кваліфікації за відвідування навчально-методичних заходів будуть повідомлені окремою інформаційною розсилкою та оприлюднені на сторінці суб’єкта підвищення кваліфікації.

 

www.edcamp.ua

for@edcamp.org.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

  В Україні запрацював сервіс «Take It Down», який допомагає зупинити поширення в інтернеті оголених і напівоголених фотографій та відео ос...