4 квітня 2022 р.

PRYKHYSTOK.GOV.UA – МАЙДАНЧИК ДЛЯ ТИХ, ХТО ШУКАЄ ДОПОМОГУ

 

PRYKHYSTOK.GOV.UA – МАЙДАНЧИК ДЛЯ ТИХ, ХТО ШУКАЄ ДОПОМОГУ ТА ТИХ, ХТО ГОТОВИЙ ЇЇ 

В Україні з початку повномасштабної війни, створений комунікаційний майданчик «Прихисток» - сайт, де всі, хто мають можливість, надають допомогу, прихищаючи людей, вимушених покидати своє житло. На цей момент це 9951 оголошення про прихисток в Україні та 2975 оголошень про допомогу в інших країнах.

prykhystok.gov.ua

Щоб знайти або запропонувати прихисток на сайті – треба заповнити відповідну форму або зареєструватись та підтвердити номер телефону. Пропозиції додаються як з України, так і з інших країн.

Засновники проєкту наглошують, що «Прихисток» працює виключно на волонтерских засадах, то ж не зайвою є можливість підтримати ініціативу фінансово.

З часу початку роботи сервісу «Прихисток» вже запропонував більше 55 тисяч ліжкомісць та зібрав більше 12 тисяч оголошень про можливість допомогти.

Приєднуйтесь і ви!

Джерело: https://knowledge.org.ua/prykhystok-gov-ua-majdanchik-dlja-tih-hto-shukaie-dopomogu-ta-tih-hto-gotovij-ii-nadati/

 

 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

  В Україні запрацював сервіс «Take It Down», який допомагає зупинити поширення в інтернеті оголених і напівоголених фотографій та відео ос...