5 травня 2022 р.

Навчальні вебінари з мінної безпеки від EDCAMP UKRAINE


 

Навчальні вебінари з мінної безпеки від EDCAMP UKRAINE

(сертифікат про підвищення кваліфікації – опціонально)

Дехто з українців і українок починають повертатися до своїх домівок. Але варто пам’ятати про те, що будь-яка звільнена від ворогів територія забруднена великою кількістю вибухонебезпечних предметів.

Для того, щоб усвідомити такі ризики, EdCamp Ukraine разом із Національним агентством з питань запобігання корупції, пропонують пройти тренінг експертки Юлії Чикольби, яка розробила навчальну програму «Помічай, упізнавай, поводься безпечно: підвищення обізнаності про ризики вибухонебезпечних предметів».

26 квітня відбувся перший тренінг — базовий інструктаж про ризики, пов’язані з вибухонебезпечними предметами і моделі безпечної поведінки для дорослих.

ПОДИВИТИСЯ ЙОГО В ЗАПИСІ МОЖНА ТУТ https://youtu.be/As87DnGV0Dw

14 травня о 17:00 відбудеться другий модуль. Він розрахований на освітян, які працюють з дітьми й учнівством різного віку, та надають базові інструменти і підходи до навчання дітей безпечній поведінці на територіях, забруднених вибухонебезпечними залишками війни.

ПОКЛИКАННЯ ДЛЯ ВХОДУ В ЗУМ https://bit.ly/ExplosiveOrdnanceRiskEducation

Програма проста, лаконічна, складається з двох модулів, за результатами яких, за бажання, можна отримати сертифікат про підвищення кваліфікації.

Якщо ви вже зараз знаєте, що хотіли б мати відповідний сертифікат, необхідно зареєструватися на участь у програмі за покликанням https://edway.in.ua/uk/mpk/372/detail/.

Якщо ж ви хочете взяти участь у програмі без подальшого отримання сертифікату ПК, то просто приєднуйтеся до заходу у зум.

Джерело: EdCamp Ukraine

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

  ПРИЧИНИ ВТОМИ ДІТЕЙ ТА ЇЇ ПРОФІЛАКТИКА Дорослі часто чекають, що дитина на протязі дня повинна бути енергійна, в піднесеному настрої. Ал...