8 серпня 2023 р.

«База» – застосунок психологічної підтримки ветеранів та ветеранок


  «БАЗА» – ЗАСТОСУНОК ПСИХОЛОГІЧНОЇ ПІДТРИМКИ ВЕТЕРАНІВ ТА ВЕТЕРАНОК

Застосунок - це шанс краще зрозуміти свої стани та вміти надати собі первинну психологічну підтримку. Ним можуть скористатись не лише ветерани, а будь-хто, для кого інформація буде корисна і актуальна.

Він містить практичні вправи для роботи зі складними емоціями, думками, важким досвідом, наслідками контузії та власним тілом.

Тут можна почитати про психологічні та фізичні стани та як їх полегшити.

Застосунок має опцію анонімного користування.

Але, наприклад, трекер настрою, що дозволяє фіксувати свій стан, записувати свої думки та ставити нагадування – вже потребує реєстрації.

Тут можна почитати про тривогу, наслідки легкої черепно-мозкової травми, хронічний біль, поганий сон, депресію, нав’язливі думки та знайти інструменти, як працювати з цим. Також є можливість створити свій власний профіль з тим набором інформації та інструментів, які цікавлять конкретного користувача; написати фахівцю-психотерапевту та отримати від нього відповідь.

Матеріали розроблені Громадською організацією «Психологічна підтримка та реабілітація «Вільний вибір». Посилання для завантаження:

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details…

App Store: https://apps.apple.com/…/%D0%B1%D0%B0…/id6449841911…



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

  БРОШУРА «МЕНТАЛЬНЕ ЗДОРОВ’Я ДІТЕЙ ПІД ЧАС ВІЙНИ: ПОРАДИ БАТЬКАМ ТА ОПІКУНАМ» Брошуру підготував ЮНІСЕФ в межах впровадження Всеукраїнськ...