22 серпня 2020 р.

Конференція для і про підлітків «Віртуально про реальне»

 

УВАГА! СТАРТУВАЛА РЕЄСТРАЦІЯ НА КОНФЕРЕНЦІЮ ДЛЯ І ПРО ПІДЛІТКІВ «ВІРТУАЛЬНО ПРО РЕАЛЬНЕ»


Реєстрація на Конференцію для і про підлітків «Віртуально про реальне», яка відбудеться 15-17 вересня 2020 року онлайн, офіційно стартувала на офіційному сайті – http://conf2020.afew.org.ua

Реєстрація дасть можливість отримати доступ до всіх сесій, матеріалів Конференції, брати участь в обговореннях в ході онлайн-трансляцій і спілкуватися з іншими учасниками.

Реєстрація через особистий кабінет учасника дасть можливість отримати електронний сертифікат про участь у Конференції.

«Приємним бонусом стане розіграш призів з промоматеріалами Конференції серед усіх зареєстрованих учасників» – кажуть організатори.

Програма Конференції складається з онлайн-трансляцій і записів сесій, які ви зможете переглянути, перейшовши за відповідним посиланням.

ПРОГРАМА Конференції http://conf2020.afew.org.ua/programa/

Онлайн-трансляції будуть проводитися через платформу Zoom, яка дозволить вам не тільки слухати спікера, а й задавати йому питання і взаємодіяти з іншими учасниками.

Завантажити Zoom можна за цим посиланням: https://zoom.us/download

Також буде можливість переглядати сесії з головної сторінки сайту Конференції, але тільки в ролі глядача, без активної участі. Частина сесій буде в записі.

Основну інформацію і трансляцію деяких сесій можна також знайти на Telegram-каналі Конференції (https://t.me/virtualnoprorealne) і в Facebook: https://www.facebook.com/events/703708923796603 /

Джерело:  http://knowledge.org.ua/uk/startuvala-reiestracija-na-konferenciju-dlja-i-pro-pidlitkiv-virtualno-pro-realne/

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

  В Україні запрацював сервіс «Take It Down», який допомагає зупинити поширення в інтернеті оголених і напівоголених фотографій та відео ос...