14 серпня 2020 р.

НЕБЕЗПЕЧНІ ЗВИЧКИ: ЯК УНИКАТИ РИЗИКІВ

 


 


БУКЛЕТ «НЕБЕЗПЕЧНІ ЗВИЧКИ: ЯК УНИКАТИ РИЗИКІВ»

(ПОРАДИ ПІДЛІТКАМ ТА БАТЬКАМ)


 Підлітки прагнуть самостійності та віддаляються від батьків. На їхню поведінку, уподобання та самооцінку сильно впливають однолітки. Вони активно освоюють світ, досліджують свої власні можливості, експериментують, самостверджуються, і часто – ризикують. Надмірна опіка та заборони заважають дітям ставати самостійними, відповідальними. Така дитина ризикує стати жертвою маніпуляцій чи зловживань, не зможе чинити опір у відповідь на тиск оточення. Проте відсутність контролю і надання повної свободи дій – також не вихід.

Буклет підготовлено Благодійним Фондом «Здоров’я жінки і планування сім’ї» в рамках виконання Проекту Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) «Неінфекційні захворювання: профілактика та зміцнення здоров’я в Україні» за підтримки Швейцарської агенції з розвитку та співробітництва з метою профілактики та зменшення рівня неінфекційних захворювань серед учнівської молоді.

 Подивитись та завантажити Поради підліткам

Подивитись та завантажити Поради батькам

 Джерело: http://knowledge.org.ua/uk/buklet-nebezpechni-zvichki/

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

  В Україні запрацював сервіс «Take It Down», який допомагає зупинити поширення в інтернеті оголених і напівоголених фотографій та відео ос...