22 серпня 2020 р.

ДОВІДНИК «СТВОРЮЄМО ОНЛАЙН-ПРОСТІР РАЗОМ З ДІТЬМИ» ВІД ПРОЄКТУ #STOP_SEXТИНГ

     

           ДОВІДНИК «СТВОРЮЄМО ОНЛАЙН-ПРОСТІР РАЗОМ З ДІТЬМИ» ВІД ПРОЄКТУ #STOP_SEXТИНГ

                                   

Секстинг, онлайн-грумінг та сексторшен – найбільш поширені сексуальні ризики, з якими можуть зіткнутися діти в Інтернеті. Сьогодні цифрове середовище – частина нашого буденного життя, і вміти використовувати гаджети та Інтернет так само важливо, як вміти переходити дорогу. Аби допомогти батькам навчити своїх дітей безпечній поведінці в мережі, освітній проєкт  #stop_sexтинг випустив довідник “Створюємо онлайн-простір разом з дітьми”

В онлайн-довіднику зосереджена інформація про особливості розвитку дітей від 3 до 17 років, поради батькам щодо безпечного Інтернету та вправи, які розглядають кіберризики та пояснюють наслідки необережної поведінки в мережі.

Оскільки батьки мають залишатися головним джерелом інформування дітей, лише регулярні сімейні бесіди допоможуть не порушувати простір один одного. Діалог – це ключ, аби дізнатися більше про віртуальне життя дитини, навчити її правилам Інтернет-спілкування, врегулювати час в мережі та разом з нею створити безпечний онлайн-простір. 

Ознайомитись і завантажити довідник “Створюємо онлайн-простір разом з дітьми” або за посиланням http://knowledge.org.ua/wp-content/uploads/2020/06/dovidnyk-dlya-batkiv.pdf

Джерело: http://knowledge.org.ua/uk/dovidnik-stvorjuiemo-onlajn-prostir-razom-z-ditmi/

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

  В Україні запрацював сервіс «Take It Down», який допомагає зупинити поширення в інтернеті оголених і напівоголених фотографій та відео ос...