21 квітня 2020 р.

Коронавірус. Книга для дітей



Нова книга «Коронавірус. Книга для дітей»

Пояснити ситуацію та заспокоїти дітлахів щодо сьогоднішньої ситуації у всьому світі, про коронавірус, покликана книжка, що вийшла 7 квітня у британському видавництві Nosy Crow.
Простою мовою вона відповідає на запитання, які цікавлять дітей віком від 5 до 9 років: «Що таке коронавірус? Як він передається? Що станеться, якщо його підхопити? Чи є ліки від коронавірусу? Чому деякі заклади, в які ми зазвичай ходимо, закриті?»
Над її створенням працював Ґрехем Медлі, професор Лондонського інституту гігієни та тропічної медицини і фахівець з моделювання інфекційних хвороб, спільно з педагогами і дитячим психологом.
Видавництво ArtBooks, з дозволу правовласника, зробили український переклад та виклали у загальний доступ із просвітницькою метою, щоб допомогти маленьким читачам краще впоратися із вимушеним перебуванням на карантині, а дорослим — легко та якісно пояснити малечі, що таке коронавірус та обґрунтувати вжиті щодо цього явища заходи.
Ви можете завантажити книгу або читати онлайн на сайті видавництва: https://artbooks.ua/coronavirus
Або за посиланням:


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

  В Україні запрацював сервіс «Take It Down», який допомагає зупинити поширення в інтернеті оголених і напівоголених фотографій та відео ос...