10 червня 2022 р.

ПРАКТИКУМ ВІД СВІТЛАНИ РОЙЗ «ТВОЯ СИЛА»


 

ПРАКТИКУМ ВІД СВІТЛАНИ РОЙЗ «ТВОЯ СИЛА»

Сьогоднішні події зробили нас і наших дітей більш вразливими, одинокими, безпомічним, оголили наші емоції. Діти не завжди можуть сформулювати те, що їх турбує і не завжди можуть прийняти допомогу.

Саме зараз ми потребуємо повернення до внутрішньої сили, стійкісті та опори. Як їх повернути в умовах нестабільності?

Відповідь на це питання можна знайти у практикумі для дітей та підлітків від психологині Світлана Ройз «Твоя сила». (нажміть на назву для використання). Психологиня Світлана Ройз розробила цей практикум за 3 місяці до війни, коли відчувала, що діти потребували більшої підтримки та зміцнення. З початком повномасштабної війни довелося його трохи змінити, щоби зробити акцент саме на внутрішній силі, забравши те, що зараз може спричинити травматизацію.

Ця книжка – практикум для дітей і підлітків, у якій кожне просте завдання може стати містком до відчуття сили, розуміння своїх емоцій. У ній є як заохочення до роздумів, так і конкретні практики з регулювання емоцій.

Усі 22 практики можна робити у своєму темпі пдумки, можна працювати в самій книжці-практикуму, можна вирізати запропоновані шаблони і працювати з ними, можна розмальовувати.

Використовувати книжку діти можуть як самостійно, так і на уроках. Також її можна пропонувати для опрацювання з психологом. До кожного завдання є просте пояснення. 

Під час роботи над книжкою ваша дитина та ви зможете роздумувати над важливими темами й отримати конкретні поради з врегулювання емоцій.

Використовувати збірник діти можуть як самостійно, так і на уроках. До кожного завдання є просте пояснення. Також практикум може стати у пригоді для сеансів у психологів.

Джерело: https://www.facebook.com/UNICEFUkraine/posts/5283510105046811

UNICEF Ukraine

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

  В Україні запрацював сервіс «Take It Down», який допомагає зупинити поширення в інтернеті оголених і напівоголених фотографій та відео ос...