9 березня 2022 р.

Проєкт психологічної підтримки для дітей та підлітків «СИЛА ВСЕРЕДИНІ» від Академії гри

 

«СИЛА ВСЕРЕДИНІ» 

проєкт психологічної підтримки для дітей та підлітків

(слова автора - Константин Галюк)

 

 Друзі, колеги, клієнти!

      За останні два тижні наша нація показала всьому світові неймовірне єднання. Майже кожен з нас став на захист рідної країни. Це дійсно надважливі спави, які посунули звичайні справи та бізнес на другий план.

     Але хочемо нагадати про необхідність психологічної та емоційної підтримки дітей якої вони потребують так само, а можливо і більше ніж дорослі. Незалежно, де вони зараз: залишилися вдома чи переїхали в інше місто або країну.

     Тренінгова компанія "Академія гри" разом з психологами, ігропрактиками, у  партнерстві з “Бізнес асоціацією освітніх закладів” та “Міжнародною асоціацією Ігротехніків, Гейміфікації та Ігропрактиків” організували проєкт психологічної підтримки "СИЛА ВСЕРЕДИНІ" для дітей та підлітків.

        Мета цього проекту - за допомогою сучасних та ефективних методик (прикладних ігор) надати підтримку підліткам віком від 10 до 16 років.

Саме через гру діти можуть знову спілкуватися з однолітками, висловлювати свої думки, отримати підтримку та впевненість у собі. Це їм допоможе адаптуватися до нових реалій.

 Більше інформації про проєкт за посилання: https://bizgame.top/.../proekt-psyhologichnoyi-pidtrymky.../

 Якщо у вас є діти віком 10-16 років, запрошуємо її взяти участь у проєкті «Сила всередині».

 Для участі у грі потрібно:

1. Бажання дитини

2. Інтернет

3. Комп'ютер, планшет чи телефон

4. Навушники бажано

 Граємо онлайн за допомогою додатка Zoom.

 ВАЖЛИВО: участь у грі безкоштовно та можна грати багаторазово.

 Реєструйтеся за посиланням, обирайте свою вікову групу 10-13 чи 14-16 років та зручний для день і час: https://forms.gle/3N4Z9dPQc7vdzv2R9

 ВЕЛИКЕ ПРОХАННЯ до всіх небайдужих до долі дітей: поширте, будь ласка, інформацію в чати шкіл, педагогів, центрів розвитку, просто по друзях та знайомих у кого є діти.

 Давайте разом допоможемо та підтримаємо дітей бо вони - наше майбутнє!

 Разом ми сильні! Все буде Україна!    

Джерело: http://surl.li/bmtis


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

  В Україні запрацював сервіс «Take It Down», який допомагає зупинити поширення в інтернеті оголених і напівоголених фотографій та відео ос...