17 березня 2022 р.

17-18/03 онлайн-тренінг "Кризова психологічна допомога в умовах війни"

 

Слава Україні!

Дорогі колеги,

в межах нашої гуманітарної ініціативи "Вистояти. Перемогти. Відродитися!" запрошуємо на двохкомпонентний навчальний тренінг:

«Кризова психологічна допомога у часі війни»

1-а частина: 17-18 березня о 16:00-19:00

2-а частина - у форматі малих груп з відпрацюванням практичних навиків під супервізією - за окремими розкладом

Ведучий: Олександр Гальчинський

кризовий психолог, КПТ-терапевт

майор Армії Оборони Ізраїлю, командир роти

Протягом тренінгу слухачі надбають теоретичні та практичні знання в сфері надання першої психологічної допомоги в кризових станах і ознайомляться з моделями, які широко застосовуються у Ізраїлі і підтвердили свою практичну ефективність в умовах війни:

  • Модель Nir Eisar
  • Модель Moshe Farkhi
  • Модель Yaalom

Всі ці моделі були розроблені військовими психіатрами та практично застосовуються в Армії Оборони та в Рятувальною Службою Ізраїлю. Дані моделі орієнтовані до застосування на полі бою командирським складом від сержанта до командира роти для зменшення ризику виникнення посттравматичного розладу. Водночас вони можуть бути широко застосовані також у допомозі цивільним особам, що попали під обстріл, опинилися в зоні бойових дій, надзвичайних ситуацій. Простота застосування дозволяє кожному, хто пройшов навчання по цих моделях застосовувати їх одразу на практиці. Програма підходить психотерапевтам, психологам, соціальним працівникам, лікарям, педагогам та ін.

Перша частина тренінгу буде реалізована 17-18 березня, 16:00-19:00 у онлайн форматі з використанням платформи зум. Запис даної частини буде доступний також на нашому ютюб-каналі (ми надішлемо прямі лінки в наступних розсилках).

Для реєстрації на участь у першій частині тренінгу необхідно зареєструватися за допомогою даної форми (інформація про лінк для зуму буде надіслана автоматично на вказану у формі реєстрації електронну адресу разом з підтвердженням ваших реєстраційних даних): https://forms.gle/rYCFWLgz4ru6Ushj7

Друга частина тренінгу складатиметься з відпрацювання практичних навичок під супервізією викладача у малій групі (до 30 осіб), тривалістю 2 год. В залежності від кількості осіб, що пройдуть першу частину, ми організовуватимемо заняття і повідомимо можливий графік та формат участі (розглядаються варіанти очного проведення у Львові та інших містах, але ми будемо аналізувати різні можливі варіанти і повідомимо учасників).

На разі заплановане проведення другої частини тренінгу 19 березня зранку очно в Інституті психічного здоров'я Українського Католицького Університету (аудиторія 041, вул. Свєнціцького 17). Для осіб, що перебувають у Львові і бажають пройти дане навчання необхідно зареєструватися за нижчевказаним лінком. Попередньо час проведення 9:00-11:00. При наявності великої кількості осіб може бути організовано другу групу (11:30-13:30). Зареєстрованим учасникам буде надіслано інформацію щодо можливості участі та розкладу. Лінк для реєстрації: https://forms.gle/bXSa7QPExbXmB37Y6

Ми твердо віримо у Перемогу Сил Світла!
Тримаймо Стрій – Світанок неминуче прийде!

З найкращими побажаннями,

Олег Романчук та уся команда УІКПТ, "Кола сім'ї" та ІПЗ УКУ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

  В Україні запрацював сервіс «Take It Down», який допомагає зупинити поширення в інтернеті оголених і напівоголених фотографій та відео ос...