22 грудня 2022 р.

АРТТЕРАПЕВТИЧНА РОЗМАЛЬОВКА ДЛЯ ПОДОЛАННЯ СТРЕСОВИХ СИТУАЦІЙ У ДІТЕЙ ПІД ЧАС ВІЙНИ


 

АРТТЕРАПЕВТИЧНА РОЗМАЛЬОВКА ДЛЯ ПОДОЛАННЯ СТРЕСОВИХ СИТУАЦІЙ У ДІТЕЙ ПІД ЧАС ВІЙНИ

Міжнародний благодійний фонд Parimatch Foundation в Україні презентує новий продукт для дітей — терапевтичну арт розмальовку для подолання стресових ситуацій під час війни.

Розмальовка складається з 10 частин, кожна з яких допомагає дитині впоратися з різними емоціями. Знайти та безкоштовно завантажити арт розмальовку разом з відеоінструкцією і порадами від психолога можна на сайті: https://cutt.ly/9N8Oc31  

Комплекс вправ терапевтичної розмальовки розроблений та базується на принципах ігрової терапії, що дозволяє батькам самостійно допомогти дитині без додаткової участі психологів, коли вона перебуває у стресовому стані, охоплена страхом чи замикається в собі. Відеогайди на сайті допоможуть орієнтуватися за яких умов та при яких емоціях дитині може знадобитись той чи інший розділ.

Проєкт з'явився за участі Інституту когнітивного моделювання, під авторством та методикою експерта — Вікторії Назаревич.

Джерела: https://parimatch.foundation/artterapevtychni-rozmalovky/ 

viber група «Психологічна підтримка»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

  В Україні запрацював сервіс «Take It Down», який допомагає зупинити поширення в інтернеті оголених і напівоголених фотографій та відео ос...